verse truffels
cremes en tapenades truffelolie en balsamico
delicatessen
geschenken

Porcini met witte truffel sauce

Witte truffel met porcini (eekhoorntjesbrood) is een echte klassieker:
Voeg de saus toe aan je risotto of tagliatelle en uw gastronomische specialiteit is klaar om te serveren!

Speciaal voor pastas:
Warm de saus op in een pan op lage temperatuur...

Ingredinënten: Porcini Champignons (Boletus Edulis) 46%, Zware Room, Water, Extra Vergine Olijfolie, Verdikking: Maïszetmeel, Boter, Bianchetto truffel stukjes (Tuber Albidum Pico) 3%, Grana Padano Kaas (Melk, Zout, Kaas Renet, Conserverende Lysozime (Eiwitten van het ei), zout, melkproteïnen, aroma, parley, knoflook, zuurkorrigaat: citroenzuur E330, withepeper.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen