verse truffels
cremes en tapenades truffelolie en balsamico
delicatessen
geschenken

TRUFFEL CARBONARA

  • Geplaatst op



TRUFFEL CARBONARA

Benodigdheden voor 6 prs.
500 gr. spaghetti of rigatoni
100 gr. bacon spek
1 teentje knoflook
1 kleine ui
1 glas melk
50 gr. boter
50 gr. Parmezaanse kaas geraspt Nootmuskaat
Peper en zout
3 st. eieren
100 gr. paté van witte of zwarte truffel

Bereiding

Kook de pasta in zout water. Snij de bacon in kleine stukjes en braad ze samen met het teentje knoflook en het fijn gesneden uitje aan in de olijfolie. Als het mooi bruin is aangebakken, stelt u de pan even weg.

Voeg dan de melk, de boter, de eieren, de Parmezaanse kaas, wat nootmuskaat, peper, zout en de truffelpaté toe en laat dat inkoken. Vermeng het met de afgegoten pasta en roer het geheel, op een klein vuurtje tot een romige substantie. Heet serveren!